Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz #41635072 #5600 üzenetére

    Na mégegyszer. Egyébként azért raktam a hsz-eket off topikba, mert erősen mellékvágány. :)

    Szóval elmondtam, senkit nem vontam felelősségre, pusztán egy erősebb kritika volt, amit a csalódottságom szült, de attól még igaz.
    Ez egy olyan topik, ahová időnként bevetődik egy-két szaki, többnyire általános, guglizható tudással. Ez általánosságában nem baj, ez nekem volt baj, mert vártam valami használható info félét, amit nem kaptam meg. De ettől én még nem állítottam falhoz senkit, ha jól emlékszem :)

    Egyébként azért visszaolvasgatva, az itt adott információk jórésze kimerül a baráti jótanács fogalmában, magyarán, ezt vegyem, vagy azt? ááá ez jobb, nem mert az jobb, és ennyi. :)
    Elnézést, ha bárkinek ezzel csalódást okoztam, de még mindíg kb 10 aktív kérdés van fent, ezzel szemben itt vitázunk hülyeségeken :)

    A problém másik összetevője pedig pontosan az ilyen szerte szét szeparált, minden csavarnak külön topik típusú rendszerben rejlik, amit meg is jegyeztem ezen flame elején.
    Ha bárkit megsértettem ezzel, akkor itt most elnézést kérek érte, nem ez volt a szándékom, de amit leírtam, úgy gondolom, hogy igaz.

    A nyomtatómra visszatérve pedig, nem kell hogy CLP-510ese legyen mindenkinek, elég ha van valami szines lézere, vagy ha nem neki, akkor a munkahelyen, az elv hasonló, valami irányt biztos tud adni, teszemazt, dobhatom el a francba, mert a nem egyenletesen adagolt púder beégett az égetőműbe, vagy semmi gond, kicseréled a tonert és valszeg fasza lesz ... de most mittomén, csak találgatok.
    Ezen elvárt szakmai segítség nélkül tényleg csak annyit tehettem, hogy vettem még egy tonert.
    Másfelől a tonert nem utángyártottként vettem. Illetve azt gondolom, hogy itt Te vagy fogalomzavarban. Van eredeti Samsung toner, van utángyártott, és van utántöltött.
    Nos valóban utángyártottat vettem, de nem utántöltöttet, ám valszeg egy utántöltöttet kaptam, mert egy sima fehér kartondobozban küldték, és még a toner, legkülső adagolóhengerén sem volt védőkupak, csak egy fekete zsákba volt belehegesztve.
    Az utángyártottakkal általában semmi baj sincs. Az eredeti viszont annyiba kerül majdnem, mintha megvenném a nyomtatót mégegyszer újonnan.

    Na szóval itt akkor remélem lezárhatjuk ezt a felesleges vitát, különösképp mert a saját véleményedet erőlteted rám, mintha az én számból származna

    "Te úgy kezeled ezt a topikot, mintha pár ember azért ülne itt, hogy neked segítsen, és ezt te el is várod."

    Majd két napot vártam a problémám válaszára, mire ezen vitát elindító hsz-em rögzítésre került, szóval szó sincs arról, hogy bárkinek itt kellene ülnie és nekem (illetve bárkinek) azzal kellene foglalkoznia, hogy válaszolgasson.

    De azért ha két nap alatt nem kapok választ, és közben felkerül tíz újabb probléma, akkor valahol csak igazam van, nem? :R

Új hozzászólás Aktív témák