Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz #41635072 #5607 üzenetére

    Figy, ha ilyen okos vagy oldd meg magad, en sajnos olyan hulye vagyok, hogy ezt a problemat az eteren keresztul nem tudom kezelni.

    - megoldottam, saját magam, feltételezhetően akkor okos vagyok? Ugyanakkor sehol sem állítottam, hogy Te, vagy bárki hülye lenne. Ellenben hisztis vagy, szerintem menj, és add oda a barátnődnek, az többnyire jót tesz ;)

    Ha szerinted az utangyartott ua a minoseg, mint az eredeti, akkor azt hiszem nincs mirol vitatkoznunk.

    - Én ilyet nem mondtam. A különbség az utángyártott és utántöltött között : Az utángyártott egy vadonatúj tonermechanika, egy tulajdonképpeni replika, a legtöbb problémát a szinhelyesség szokta okozni, ami nálam nem szempont.
    Ezzel szemben egy utántöltött már egy kopott, elhasznált mechanika, amit ismételten feltöltöttek festékporral, a minőség semmilyen szempontból nem garantált.
    A por pedig az egész toner összértéképben nem számottevő, ezáltal nyugodtan lehet ugyanolyan jó minőség az eredeti gyári tonerben, mint mondjuk egy utántöltő szett-ben.

    mod: neked az utangyartottba biztos mas minoseget tesznek, mint egy utantolto por minosege. OMG!

    Fentiekből következik, hogy IGEN, az utángyártottban is LEHET ugyanolyan minőség, mint az utántöltöttben, vagy akár az eredetiben, amúgy a SAMSUNG nem gyárt festékport, hanem veszi valahonnan, ahonnan mások is vehetnek, nem egy kizárólagossági emporium. De ha szakemberként vagy jelen, ezt miért nem tudod? Én nem szakemberként tudom :)

Új hozzászólás Aktív témák