Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #13195 üzenetére

    Az autocomplete-re: miért ne lenne ott jó a kliensoldali autocomplete? Ezt az összehasonlítást nem értettem.
    Félreértés ne essék, egyáltalán nem tartom ezt a legfontosabb funkciónak, ez csak egyetlen példa arra, hogy van olyan viszonylag egyszerűbbnek tűnő dolog, ami dühítő, hogy több éve nem kerül fejlesztésre úgy, hogy más böngészőkben ez teljesen alap - ha az Opera annyira fel akarna zárkózni, nyilván megvalósítana ilyesmiket is, meg mondjuk reklámozná is magát (továbbra is elég furcsa számomra, hogy annyira töketlen a brigád, hogy képtelenek feljebb kerülni, és nem is akarnak - IGEN, az ASZTALI piacon!!), meg ne kelljen már mindent kiegészítővel megoldani; de ez NAGYON igaz a Chrome-ra is.

    "de mondjuk egy PH-s kiegben átírni a függvényneveket az Operás megfelelőjére szerintem nem olyan hosszú idő."
    Hát ha komolyan így gondolod, akkor ilyen alapon JavaScriptben megtanulni fejleszteni sem sok idő...

    =====

    (#13197) F34R: speciel az utólagos módosítás lehetőségével nem értek egyet, azzal még talán igen, hogy az 5 percet meg lehetne növelni egy kicsit - bár a szerkesztés gombra való rákattintás után elvileg 15 percre nő ez a korlát.
    Ha a hsz. utólag módosítható, bármi könnyen eltüntethető/módosítható, ami könnyen félreértésekhez is vezethet egy fórumon. Én személy szerint legalábbis örülök neki, hogy a PH!-n ezt nem lehet megtenni. Hogy a modiknak mennyit kell törölni, az más kérdés, nem a mi dolgunk. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák