Új hozzászólás Aktív témák

  • Ron Swanson

    senior tag

    Egy kis OTP rant...:

    Feleségemmel fel szeretnénk venni a babaváró hitelt. Az OTP weboldalán mindent elolvastunk, és láttunk egy ilyen pontot a gyakran ismételt kérdéseknél:

    "Mindkét félnek be kell jönnie a kölcsön igényléséhez, szerződéskötéshez?
    A 2020. november 4. napján kihirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt vagy annak megszűnését követő 30. napig elérhető a meghatalmazott útján történő babaváró kölcsönigénylés és szerződéskötés. A meghatalmazott csak az igénylő házaspár valamelyik tagja lehet. Ehhez a meghatalmazottnak a bank formanyomtatványát, vagy olyan saját maga által írt meghatalmazást kell benyújtania, amely megfelel a Babaváró kölcsön üzletszabályzatában részletezett feltételeknek."

    Na most ugye a veszélyhelyzet még fenn áll, ha jól tudom június 1-ig. Tehát elvileg még él ez a meghatalmazásos dolog. Meg is örültünk neki, így nem kell mindkettőnknek a bankfiókban szenvedi egy csomó időt. Előtte mindent átbeszéltünk, minden dokumentumok beszereztünk, kinyomtattuk az OTP-s "eseti meghatalmazás babaváró hitelhez" meghatalmazást, kitöltöttük megfelelően. A biztonság kedvéért még felhívtam az ügyfélszolgálatot is, hogy tényleg el lehet intézni egyedül, ha a házaspár egyik tagja meghatalmazza a másikat..? És mondta a telefonban az ügyfélszolgálatos hogy igen.
    Na ma reggel bemegyek időpontra a meghatalmazással meg minden papírral, néz rám nagyokat az ügyintéző hogy hol a feleségem.. mondom ő most meghatalmazás formájában lesz jelen. Erre ezt mondja: hát ilyet nem lehet.....
    :W

Új hozzászólás Aktív témák