Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz #64638144 #15542 üzenetére

    Van különbség persze, de ez inkább egyéni tapasztalat, nem a nagy kép. Megint más pont fordítottját mondaná el pl a k&Hről mert neki olyan tapasztalata van. Én csak annyit akartam ezzel jelezni, attól, hogy vmi külföldi még nem lesz szent, nem lesz feltétlenül jobb. Üzleti, politikai, piaci érdekek ott ugyan úgy meg vannak, sőt lehet még jobban. Ne ez legyen a főszempont. Nekem mindkettő email van. Bankból is van ilyen is olyan is.

    (#15544) rothfb
    Tudom, és? Nekem nincs fóbiám. Revolut meg angol (orosz-ukrán alapítókkal) Júj... mi lesz most... de megnyugtatlak, van kínai, magyar, amerikai, japán, stb is...

    Nekem az a vicces amikor vándorolnak ügyfelek mert hazai nem jó külföldi az igen. freemaillal ha gond van, vagy volt. Akkor nem az a gond, hogy kié (mert korábban ugyan az más tulajdonában volt). Hanem a háttér.
    A google sem azért jó mert az usa, hanem mert valamiben jók.
    De itt a citromail, vipmail, azok is régóta külföldi tulajdonba vannak, sőt már pénzt is kérnek értük... még sem mondja senki azt, hogy most, ezeket kellene használni pl freemail helyett.

    Az átlagot nem érdekli, kik a tulajdonosok, az érdekli, hogy müködjön jól. (Megjegyzem a nagyok szintjén sem érdekel senkit ez a Jo/rossz duma - az üzlet az üzlet. Iszlám államtól is megvették az olajat nyomott áron, ugyan azok akik harcoltak ellenük...). Fel kéne nőni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák