Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz #64638144 #15895 üzenetére

    A Z generáció ugyanúgy okosba fogja intézni idővel a kiadásait, mint a korábbiak, mert Magyarországon az emberek jelentős részének még mindig számít egy ilyen különbség.
    Az igaz, hogy 25 alatt diákmunkával jól lehet keresni, naggyából a bruttó == nettó, de utána már normál alkalmazotti viszonyban is jelentős (majd' 20%) a társadalombiztosítási járulék és még erre jön rá 25 felett a SZJA, ami azért elég komoly bevételcsökkenés tud lenni és ilyenkor rögvest megnő a motiváció az olcsóbb megoldások keresésére.
    #15897yogibear
    Ráadásul kulcsmásolásnál, egyéb fizikai műveletnél semmi garancia arra, hogy egy nagy név jobban dolgozik, sokszor az ilyen "öreg szakik" minőségibbek, mint egy sorozatgyártó hely, ahol a pult túloldalán a 10 mechanikusan betanult mozdulaton kívül fingja nincs a kereskedőnek, hogy kell kezelni egy valamilyen problémát. Egy igazi régivágású szaki már azelőtt tudja, mi a gond, hogy elmondanám...
    Én is Z generáció vagyok, iszonyat kényelmes kártyázni, de van az az összeg, vagy élethelyzet, amikor megéri a KP-t bevállalni.

    [ Szerkesztve ]

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák