Új hozzászólás Aktív témák

  • yogibear

    addikt

    válasz yaman #16748 üzenetére

    Mikor kaptad azt a papírt és azon elvileg a papír számlakivonatot kérted, ott valami mellément... vagy a bank cseszte el, vagy te nem a megfelelő módon töltötted ki, vagy egyéb, derítsék ki ők... nem a te dolgod...
    De ezért van OTPDirekted és ZÖLD számlacsomagod. És a számláid mind oda kerültek és kerülnek...
    [link] [link]

    Az OTPDirektbe belépésnél meg mint az oldalon látható, megadod az azonosítód, a számlaszámod és egy jelszót...
    [link]
    Az azonosító legfeljebb 7 számból áll, és az OTPdirekt szerződésedben találod.A számlaszám 16 vagy 24 számból áll, és az OTPdirekt szerződésedben vagy a számlakivonatodban találod.A jelszó 6-8 karakterből áll, és tartalmaznia kell számot, továbbá kis- és nagybetűt is.
    A többit a Jelszó menü alatt megtalálod...
    Az OTPdirekt-hez mindenképpen kellett kapnod szerződést...

    Az internetbankot akkor tudod használni, ha erre vonatkozóan szerződést kötsz velünk. Ezt bármelyik bankfiókunkban megteheted. Lakossági ügyfeleink emellett VideóBankon keresztül is köthetnek szerződést.
    Ha már van OTPdirekt telefonos banki szolgáltatásra vonatkozó szerződésed, akkor a +36 (1/20/30/70) 3 666 666-os telefonszámon keresztül is megkötheted az internetbank szerződést.

    És így tovább... de hogy ez hogy van, hogy te nem tudsz róla, neked kell utána járnod... a fiókban személyesen... például hogy mióta van OTPdirekt szerződésed... a fiókban meg kell tudniuk mondani
    Azóta, hogy volt az a levél amit említettél és visszaküldtél?
    (Mert gyanús nekem, hogy megkérdezték papír számlakivonatot akarsz-e továbbra is... Minek kérdezték volna meg ha már eleve nem lett volna OTPdirekted, ahova havonta betehetik és gyűlik és letöltheted? Akinek nincs OTPdirektje, attól miért kérdeznék meg, hiszen nincs hova feltölteniük.)
    Vagy már a kezdetek óta, csak nem is vetted észre?
    Kérdezd meg... futtasd csak meg az ügyintézőt... az a dolga...

    „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Új hozzászólás Aktív témák