Új hozzászólás Aktív témák

  • #64638144

    törölt tag

    válasz yogibear #16807 üzenetére

    Sok dologban igazad van és nagyon informatívak és hasznosak az írásaid. Csak arról felejtkezel el -gyakran én is sajnos-, hogy az emberek képességei nem egyformák. Ami neked vagy nekem pofonegyszerű, az másnak nem. Kicsit sem. Képesek teljesen kis apróságon stresszelni.
    Abban igazad van, hogy sok emberben lustaság is van, de jó 50%-uknak fogalma nincs róla hogy mit hol keressen.
    Emlékszem rá, mikor kezdtem ezt az egész bankolást, fogalmam nem volt, hogy milyen tarifáim vannak. És hogy hogyan tudnám megnézni. Akkor még nem volt net. Annyi eszem nem volt, hogy a szerződést megnézzem (mai napig nem tudom, hogy abban benne van-e). De hogy a fiókba bemenjek és megkérdezzem, az ördögtől való volt. És szerintem a mai emberek nagy százaléka ma is így van vele.
    Ma már ugye van internet, mikor kezdtem neten bankolni, nem találtam a neten, hogy hol vannak a bank oldalán a tarifák. Mert nem tarifának hívja mint minden ember, hanem hirdetménynek vagy kondíciónak. Most sem tudom pontosan. Igaz, már utána tudok legalább nézni.
    Szóval én olyan feliratot keresek a szememmel, hogy "ehun a tarifák". Nem pedig kondíciók vagy mi.
    Aztán mikor megvan, akkor a sok csillag, a duplacsillag, triplacsillag, a sok "HA" meg "DE", hát komplett fejtörő nekem.
    Szóval tiszta szívemből mondom, hogy én tisztellek azért, hogy te ezeken teljes magabiztossággal eligazodsz. Neked örülnöd kell, hogy rendelkezel ezzel a képességgel, mert nagyon sokan nem.
    Valamelyik nap álltam egy ATM-nél álltak ott emberek, hogy pénzt vegyenek fel. Mondom nekik, hogy már ezen az ócska gépen is aktiválták az NFC-t, mert ott volt a "érintse ide a kártyáját" matrica. Mert sokan panaszkodtak, hogy eeeveszi a gépp a kááttyátt. Mondom, hogy érintsék és nézzék a kijelzőt... és te azt a sok bamba fejet tátott szájjal, úgy néztek rám, mintha azt meséltem volna, hogy ufónauta vagyok és a hajóm ott van a Tesco mögött a füves placcon. De be se fejeztem a mondandóm, mert olyan volt mintha a kerékpáromnak mondtam volna. Ott hagytam őket és csak láttam messziről, hogy bedugják a kártyát. Na ők sem tudják mi az a hirdetmény.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák