Új hozzászólás Aktív témák

  • vnorbi

    aktív tag

    válasz freelancer68 #16935 üzenetére

    "Az OTP BonusGold hitelkártyával az év végi visszatérítés maximum 50 000 Ft. Nincs havi limit, amikor eléri a maximum értéket, nem ad hozzá többet."

    Én azt tapasztalom, hogy az "áruvisszavét"-ek kezelése ebbe bele tud rondítani. Eléred az éves limitet, így az előjegyzett visszatérítés már nem növekszik tovább, viszont ha jön egy-egy refund valamelyik vásárlásra, akkor az arra az összegre vonatkozó részt visszavonják, mindegy, hogy mennyivel teljesítetted túl a költéseiddel a maximum visszatérítéshez szükséges feltételeket.

    Például elköltesz az évben 25 millió forintot a BonusGold kártyáról, amire a százalékos visszatérítés 470 ezer forint lenne, de a limit miatt 50 ezer fölé nem megy. Aztán december elején, a számlazárás előtt visszajön 200 ezer forint, mert egy drágább terméket visszavittél a boltba. Emiatt az 50 ezerből marad 46 ezer visszatérítés, és lehet reklamálni.

    Gondolom, így lehet a havi limitekkel is. Ha a vásárlások összege alapján túlmegyünk a havi visszatérítési limiten, de a zárás előtt van refund tranzakció, akkor az megvágja a visszatérítést.

Új hozzászólás Aktív témák