Aktív témák

  • Lousha

    csendes tag

    válasz sgab78 #1162 üzenetére

    Szívesen.

    Az aksikat illetően bármelyik jó, és 2 nap használat után azt is tudni fogod, milyen az, amikor merül. Majd beletanulsz. Én egyébként az USB-set javasolnám.

    Patronból arra esett a választásod, amit éppen nem javasoltam... :)

    Mivel a jelek szerint lemondtál arról, hogy nem és nem töltesz, sokkal inkább javasolom a T2 tank porlasztót, végtelenül egyszerű használni és nagyon jól füstöl. Ehhez nem árt kazánborítás, vékonyka cucc. Vagy nagyon jó még az NG LR tank porlasztó, ez eGo fazonú és szintén egyszerű, borzasztó füstös.

    A BUD-nál az előbb-utóbb az leginkább azonnal, első használat előtt. Azért írtam előbb-utóbbot, mert ez a "fejlesztett" verzió, ami az EO-n van, egy ideig megy tisztességgel a gyári levezetőszállal is, csak nem olyan jó, mint a szálcsere után. Viszont mivel jelenleg igen nehéz üvegszálat beszerezni, határozottan ellenjavallom, hogy ezt és csak ezt vedd az aksira tekerendő dolgok közül. (Amúgy a szálcsere nem túl bonyolult, csak ha nincs üvegszálad, az jelentősen megnehezíti a műveletet :) )

    Kazánborítás ügyében ahogy Skynet mondta, leginkább esztétikai célt tölt be ez a cucc, de kezdésnek nem életbevágó, lehet utólag is venni hozzá.

    Állni mindent érdemes hagyni első slukk előtt, mivel a lötyinek oszlani kell a vatelinben, a kazánnak fel kell telni stb.

    Lötyiügyben meg tapasztalni kell, mindenkinek más a finom, az viszont tuti, hogy szintén Skynetet megerősítve konkrétan cigiízűt nagyon nehézkes találni, egy adott márka ízét meg gyakorlatilag lehetetlen. Ez viszont nem nagy baj, mert egy jól megválasztott e-cigivel két nap használat után büdösnek és undorítónak találod az igazi cigit, tehát nem vágysz már az ízére... :)

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Aktív témák