Aktív témák

  • Brenyo

    tag

    Bocsi, hogy ide offolok de megakadt a szemem a "néhány nem tùl hízelgő kritika szòcskán" amit hallottál felőlem :) Ugye nem a Gabikára gondoltál, aki fenyegetőzött és azòta se küldte vissza a szerinte 6db rossz akksit amit tőlem vett és én pedig visszafizettem Neki az árát ? :D

    Flipside: EO ad számlát, Losuhuának pedig nem adnak ezért pénzt :) Én magam is jò kapcsolatot ápolok velük konkurencia létemre és én is bátran ajánlom őket. ECS viszont valòban nem mindig ad számlát és elég rossz az "ügyfélszolgálatuk" is. Nem a legszimpatikusabbak.
    Ha oxy-s viszonteladò vagy akkor valòszìnűleg azért magasak az áraid vagy kis tételben vásárolsz árut. Nálam 11-14,5e között fognak mozogni a nagyon jò minőségű szettek és mostanra már 4-en osztozunk a profiton és bízunk benne hogy meg fogja érni, tehát én ùgy vélem egy kis shopnal sem kell 20e körül adni a szettet, mert az már lehùzás. Igaz most nekünk ott van az engedélyünk a liquidgyártásra és forgalmazásra, ezzel azért kicsit előrébb léphettünk mi is végre a hobbibolt színvonalbòl... Ezt sajnos még elég nagy hiány külföldön is, bár ott nem nézik olyan komyolan.

    Tudomásom szerint (és ez valòszìnűleg ìgy is van) magyarországon jelenleg senki sem árulhatna liquidet engedélyek hiányában. Egyrészt ha valaki behozza a dekangot és kér ròla egy sgs engedélyről szòlò papìrt az nem az ő cégnevére van kiállítva, márpedig ha a gyártò nem érhetò el az országban akkor annak minden felelőssége az importőrre/forgalmazòra hárul. ->Neki ezt be kellene vizsgáltatnia hogy forgalomba hozhassa. Másrészt a piktogrammok hiányoznak, magyar nyelvű tájékoztatò ùgyszintén. A nikotin T+ os méreg, magyarországon a legveszélyesebb, ezáltal ezt igen komolyan veszik sajnos, de bízzunk benne hogy nem mostanában fognak ráharapni :) (Még a mellow dewnak sincs engedélye)

    Kissé eltértem a témátòl, bocsánat... :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák