Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Runner_fxr #7034 üzenetére

    Még aug 19-én Schladmingban a 99 Jumpline-on kicsit összecsuktam magam. A konkrét eseményre nem emlékszem kb 1,5 óra kiesett, ami a lenti sisakos kép alapján érthető, így egy éjszakát a helyi kórházban töltöttem , plusz a tenyerem szétvágta egy kő, ami a varrat szedés után így nézett ki. Csuklóim mindkét kezemen még mindig fájnak, nem tudom őket terhelni, de már nagyon sokat javult.
    A többiek elmondása szerint túl gyorsan mentem rá egy ugróra, ezért nagyon túlugrottam, ráadásul mivel az érkező nem ott volt ahova vártam, ezért már erősen első kerékre érkeztem az ugrás csúcsúról a "gödörbe" kb 5m magasságból. Gps szerint az utolsó mozgó sebességem stabil 40 kmh volt.
    A sisak most szó szerint életet mentett, egyben tanulságos eset, hogy a túlzott lelkesedés a saját szabályaink áthágására tud sarkallni, aminek ilyen következményei lehetnek.

    Az eset az akkusztikus géppel történt, mondanom sem kell a bringának semmi baja a dropper kar bovden feszítő csavarja sérült csak.

    A villany bringán meg alig párszor tudam még használni az új t-type hajtást, pedig itt az ebike szezon úgy nyúznám és nem ott áll kihasználatlanul.

    Majd mesélj új bringa ügyben!

Új hozzászólás Aktív témák