Új hozzászólás Aktív témák

  • asus1

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nem tudom, hogy router gond vagy szolgáltatói, de valahol el kell indulnom.

    Történet: Abban az utcában ahol lakom egy szolgáltató van internet ügyileg és ők is csak 5mbitet tudnak biztosítani, ami 2018-ban szerintem nevetséges.

    Itt jön a lényeg, bementem a telenorhoz és vettem egy korlátlan netes kártyát és ehez vettem egy Asus 4g-ac68u routert, mert akkor már úgy veszek routert, hogy ha bekötik a jobb netet az utcában, már ne kelljen venni másikat..

    Lényeg amiért ide írok: Összeraktam a routert és beledugtam a simet, kábellel dugtam össze a géppel, viszont wifin és kábelen is kb percenként megszakad a net, kb 5secre, ami pont elég arra, hogy intenetes játékokkal ne tudjak játszani, mert ledob örökké, illetve a youtube videók is megállnak töltögetni.
    Egy speedtest gépen kábellel kb. 20 mbit le és 16 körül fel. Telefonon mérve 48 le és 26 fel. Ezt sem igazán értem. Lényeg, hogy router beállítási probléma a szakadozás vagy simes net mindig is ilyen lesz?
    Mert ha ilyen lesz, akkor inkább lemondom, nincs hűség idő, és a routert is visszaviszem, mert akkor nincs rá ennyi pénzért szükségem.

Új hozzászólás Aktív témák