Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    válasz Luck Dragon #3266 üzenetére

    Még annyi, hogy BlitzWolf nevű memóriakártya gyár nem létezik, a BlitzWolf márkanév a Banggood webáruház "sajátmárkás" termékeit jelöli.

    Tehát ha a Banggood akar valami olcsó, de jó memóriakártyát árulni, akkor megrendel egy kínai memóriakártya gyártótól párszázezer (középkategóriás chipekkel gyártott) memóriakártyát és azt kéri, hogy a kártyára a Blitzwolf nevet szitázzák fel.

    Tippem szerint a kártyák a kártyákat ugyanaz a gyár csinálja, aki a Netac nevű kártyákat is piacra dobja. Ez nem baj, sőt inkább jó, mert a Netac kártyák nem rosszak. A minőségük, gyorsaságuk, megbízhatóságuk persze nem éri el a Sandisk, vagy a Samsung kártyákét, de közel van ezekhez a gyártókhoz.

    Ha ki akarod próbálni a Blitzwolf kártyákat, akkor javaslom, hogy eleve a Banggoodról vedd meg őket, innen véve spórolsz 2 ezer Ft-ot egy 128 GB-os kártya árán, ami egy 11 ezer Ft-os kártyánál azért testvérek között is kb. 18 %.

    Azt tudni kell, hogy ha a Banggoodon elfogy a Banggood által megrendelt párszázezer BlitzWolf feliratos kártya, akkor változatlan minőségben nincs többet utánpótlás, egy év múlva másik gyártótól rendelnek ilyen névvel kártyát. Tehát a tapasztalatokat gyorsan add majd közre, mert rövid a kártya rendelhetőségi ideje.

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák