Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    Ha beállítható a kamerán, hogy ne darabolja a felvételeket, hanem egyetlen fájlba mentesen a tárhely erejéig, akkor az azt jelenti, hogy nem FAT32, hanem pl. EXFAT fájlfomátumot használ, mert FAT32 esetében 4 GB lenne a maximális rögzíthető fájlméret.

    Kerestem, de semmi értelmezhető információt sem találtam erről a Sencor kameráról, így azt javaslom, hogy amikor már a kezedben van a kamera, akkor kezdj el vele kisérletezni, hogy milyen kártyát fogad, milyen fájlméretet ír a kártyára, stb.

    Amúgy én pártolom azt, hogy több kisebb méretű fájlba rögzítse a videót a kamera (és ne egyben rögzítse az egészet), mert ha valami fájl lezárási hiba lép fel, akkor csak az utolsó videó válik elérhetetlenné és nem az egész addig felvett anyag (az akku esetleges váratlan lemerülése esetén sajnos az esetek 75 %-ában fellép a fájl lezárási hiba).

    Egy átlagos számítógépen a 4 GB fajlméretet jelentősen meghaladó méretű videók kezelése is nehézkes ha vágni, vagy szerkeszteni szeretnéd, ez is azt támasztja alá, hogy inkább maradj a kisebb videóknál.

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák