Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNgabus

    senior tag

    sziasztok

    régebben már jártam erre mint A7 MK3 tulajdonos, és kaptam is sok segítséget amit most is nagyon megköszönöm, van egy dilemmám amiben talán tudtok segíteni,

    februárban eladtam az egész csomagot mert nem nagyon tudtam megszokni sok mindent a gép kezelése, fogása, stb. kapcsán

    ( nem titok hogy régebben Canonos voltam és annak a színei nagyon tetszenek, kaptam is egy "presetet" egy itteni fórumtárstól amit beállítva sikerült "hasonló" eredményt elérni )

    Vártam az új Canon Milc-ket de csak nem rég érkeztek meg és hát..., az R5 nagyon drága, az R6 is az , meg a felbontása is (nekem) kevésnek tűnik, az objektívek is piszok drágák ( de jók is ).

    R és RP is próbáltam de nem győztek meg, az újabbakra nem volt még lehetőségem.

    A kérdésem az lenne hogy ha úgy döntök hogy visszatérek a Sony rendszerbe, akkor egy alig használt A9 lenne e jobb választás vagy érdemes várni ( hátha jön lassan ) A7 MK4-re. Itt leginkább a gyors követő fókusz, fogás, kivitel, képminőség miatt kérdezem.
    Szerintetek lehetséges hogy az A7 MK4 "jobb legyen" mint a csúcs A9? Csak lesz köztük vagy 4-5 év fejlesztés. Az A7R MK4 nem lett "jobb" és az se régi váz.
    A most kijött A7C se nevezhető annak, bár van pár hibrid dolog ami előrébb helyezi, új menü, stb.

    Mivel nem SOS a dolog ráérek csak most van egy piszok jó vétel az A9-re és nem hagynám ki ha "kér" várni az újabb vázra.

    Leginkább családi dolgokra használom, semmi munka, de 2 gyerkőc és 2 kutya azért megtudta izzasztani az A7 MK3 is néha, ezért is kezdtem el nézelődni más irányba. Az A9 sok jót olvasni az új firmware-kel, nagyon jó és gyors a követő fókusza.

    Köszönöm a segítséget előre is Mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák