Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    Na egy kis élménybeszámoló. :)
    A 2.6.32-es kernellel végre beüzemeltem a 3D-t a HD3200-as integrált GPU-mal. Vannak kellemes, meg kevésbé kellemes tapasztalataim vele. A Compiz majdnem teljes pompájában fut, egyedül az elmosás nem megy, csak zöld háttér jelenik meg. Viszont, sokkal jobb a teljesítménye mint a zárt meghajtónak. A munkaasztalkockán ha engedélyeztem ez utóbbin a 3D ablakokat, vagy a tükröződést, esetleg átmerészeltem állítani átlátszóra a fedlapokat, teljesen behalt, tök lassú volt. Most ezzel egyenesen száguld, semmi akadás, gyönyörűen megy.
    A VirtualBox először nem ment, de aztán feltettem a gyári 3.1.0-ást, és azzal már működik rendesen.
    Az internetböngészés is jobb lett, a flash szépen megy, de egyes oldalak is simábban gördülnek, amelyek eddig igen akadoztak (pl. hosszupuskasub.com). A filmeket is szépen lejátsza.
    A probléma, hogy valamiért nem rendesen indul el vele a rendszer, az emerald csak akkor veszi át az irányítást amikor nyomok egy reload window managert, addig pedig a screenletek sem jelennek meg, csak azután az újak, amiket kiraknék. Így a beállított screenletjeimet nem látom, ez gáz. Szóval ha ez utóbbit megsikerülne oldanom, hogy ne csak a újratöltve az ablak menedzsert működjön, akkor már tök jó lenne.
    Próbáljátok ki Ti is. :)

    <-ƘƘ->

Aktív témák