Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    válasz Sk8erPeter #22243 üzenetére

    nincs ezzel semmi gond, legfeljebb neked masik disztrib-re lenne szukseged. sztem az ubi ugy gondolja h ok kinalnak egy ilyet, ezekkel a szoftverekkel, igyekezve kitalalni h mi kell a nepnek. cserebe egesz hasznalhato a cucc es szeles a tudasbazisa, mert rengetegen ulnek pont ezen a szoftverkupacon.
    ha esetleg sajat livecd-t v telepitot szeretnel, megcsinalhatod ubuntu alatt is. ha meg egy sokkal precizebben osszeallithato sw-csomagot szeretnel, korul kell nezni mas disztribek esetleg install-metodusok kozott (pl minimal-image + net install) es akkor sokkal inkabb magadra szabhatod a kornyeztedet. amiota eleg kiforrott a chromium-browser, en is sokkal szivesebben hasznalom azt.
    ha ugy vesszuk, akkor az ms ad valamit, amit igyexik minel tobb juzer szamara felhasznalhatova tenni, mig linux eseten nem muszaj ragaszkodnod egy disztrohoz, ha nem tetszik. nyilvan a kozosseg is alakitja az ubuntut, rugalmasabban, mint a windows-t. raadasul ha igaz, az ff fel fog zarkozni hasznalhatosagban/sebessegben (valamennyire), igy az sem feltetlenul rossz valasztas. csak most van jobb ;]

Aktív témák