Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Sziasztok!

    Próbáltam visszaolvasni, de nem igazán találtam hasonló esetet.

    Csak nálam nagyon nem oké valami a tv.vodafone.hu-val? Kb. egy hete minősíthetetlen a netes tévézési "élmény". Három böngészőben is próbáltam, két különböző, nagyon nem gyenge gépen, mobilapplikációban, mindenhol egy rakás fos.

    Megy pár másodpercet a lejátszás, majd megáll, tölt, vagy nem tudom, mit csinál 1-2 másodpercig, majd újra megy pár másodpercet, újra megáll, és ezt az egészet folytatja a végtelenségig. Frissítem az oldalt, nem jó, újraindítom, nem jó, ki-, majd újra bejelentkezek, nem jó, beletekerek, nem jó (egyébként ez alapból is bűn lassú).

    Gigabites csomagom van, ami mondjuk jelenleg csak 50/40-nel "hasít", de ennek is bőven elégnek kéne lennie egy szaros stream lejátszásához, főleg, hogy mellette nem csinálok semmit.

    Van valami okosság, amit tehetek, azon kívül, hogy próbálom nem felrántani magam, hogy ilyen szolgáltatást kapok a nem kevés pénzért? Illetve hol és milyen formában lehet ezt hivatalosan is jelezni a kedves cégnek? De úgy, hogy kapjak is érdemi választ a kérdésemre.

    Köszi szépen! :R

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák