Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz cigam #131982 üzenetére

    a 3. ki-bekapcsolás utánmár hajlandó visszajátszani.

    Ha kifejezetten a műsorvisszanézős cuccokra érted ezt, ott még soha nem tapasztaltam ilyen hibát. Inkább az ellenkezőjét, hogy ha adott műsor fel lett véve és még elérhető volt a műsorvisszanézős verzió is, akkor volt, hogy a felvételt el se indította, netán eltüntette a felvétel lejátszása gombot vagy az egész szoftver úgy csinált, mintha fel se vetted volna, ezzel szemben a műsorvisszanézős cuccot mindig lejátszotta.

    gyajran belefutni egy jellegzetes fehér kockásodásba

    Ezt inkább a koax kábel okozhatja nem? Valamiért a bejövő jel beletrollkodik a netes visszanézésbe is. Mivel nálam csak neten keresztül jön az élő adás is, én soha nem tapasztaltam visszanézésekkor fehér kockásodást.

    Az sem rendkívüli, hogy megakad a lejátszás, aztán van hogy egy perc is eltelik mire folytatja(onnan ahol megakadt), vagy feladja, és kiírja, hogy nincs kapcsolat.

    Ilyet már tapasztaltam én is, de megakadós sztori is csak egyetlen egyszer volt. A nincs kapcsolat meg nyilván a box hazugsága. Stabil kábelkapcsolatnál is ugyanazokat a netes baromságokat szajkózza, amiket wifi kapcsolatnál. :D

Új hozzászólás Aktív témák