Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz PumpkinSeed #11875 üzenetére

    "úgy, hogy fordítottam a sorrenden működik"
    Hát ez egyáltalán nem meglepő, és eleve azzal kezdtem a korábbi hsz.-emet, hogy "Valószínűleg még azelőtt hívódik meg a függvény, és próbál buzerálni valami elemet, mielőtt a DOM-ba az bekerült volna". :) Plusz nem véletlenül javasoltam, hogy a load eseményre kösd a függvény meghívását, még kódot is mutattam.
    Amúgy bevett gyakorlat az is, hogy a JavaScript-fájlok behúzása/"inline" JS-kódok (tehát a script-tagek) a HTML-kimenet legvégére kerülnek, még a </body> zárótag elé. Így csak a dokumentum alapelemeinek betöltődését követően foglalkozik a böngésző a JavaScript-kódokkal (ami a látható felület betöltődését így nem hátráltatja), plusz az általad írt problémák is megoldódhatnak.

    "Amúgy muszáj popup-al csinálnom, mert így kell megcsinálnom."
    Ettől még teljesen értelmetlen az itt írt gányolás, ezzel a window.location-ös hülyéskedéssel. Nem értem, miért nem oldod meg sima linkkel, a kattintás-eseményt kliensoldalon megfelelően lekezelve (a kattintás esemény alapértelmezett viselkedését (pl. a linkre ugrást ugyanazon/másik fülön/ablakon) meg lehet változtatni).
    Persze élből elutasíthatsz minden konstruktív javaslatot, és tűzön-vízen keresztül ragaszkodhatsz a saját elképzeléseidhez, megmagyarázva, hogy te miért is csinálod jól, de kicsit melós ez így, azért van a fórum, hogy megoldásokat, jobb ötleteket javasoljunk, nem izélgetésből tesszük ezeket. Ha nem tiszta a javasolt megoldás, akkor inkább nyugodtan kérdezz vissza.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák