Új hozzászólás Aktív témák

  • PumpkinSeed

    addikt

    válasz Sk8erPeter #12003 üzenetére

    A PHP szerveroldali nyelv, melynek működése egyszerű, mert elkészíti a HTML kimenetet és annyi, de a JS kliensoldali ami folyamatosan odafigyel az eventekre és azok hatására vált ki változásokat, na ezek az eventek érthetetlenek számomra, mert legtöbbször a számomra logikus működés ellenére teljesen máshogy működnek. Itt van például a setTimeout is aminek igaz köze nincs az előbb említett dologhoz, de a múltkori példából látva annyit szenvedtem vele, hogy működjön és több napi sza*akodás után sem sikerült működésre bírni. Kerestem egy olyan egyszerűbb megoldást mint például C-ben a delay(), na de hát nem volt..

    Illetve azt se értem, hogy van a for ciklus amiben volt a setTimeout, és a for ciklus ciklusváltozójának elvben sorba kellett volna lépkednie 0,1,2,3,4,5 de a setTimeout mind az 6 lépésben az 5-t kapta meg értékképpen. Ez is érthetetlen volt számomra..

    "Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Új hozzászólás Aktív témák