Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Zedz #12478 üzenetére

    Sztem nem feltétlenül akar a szakmában dolgozni, csak van egy tárgy, amire most nem jutott ideje, lehet, hogy púp a hátán, csak át akar menni belőle, aztán annyi.
    Vagy bevállalja valaki a felkínált pénzért, vagy nem, sztem tök felesleges oltogatni a srácot. :D

    (#12472) Zedz:
    Nem biztos, hogy kell kódolnia a fórum létrehozásához, csak használnia egy CMS-t, akár olyat, amit hostol valami cég ingyé' vagy pénzért. Ehhez viszont nyilván idő kell, meg utánaolvasás, hogy megtanulja kattintgatni a CMS-t (amíg komplexebb dolog nem kell, nem szükségesek modulfejlesztési ismeretek), kész, azonnal használható, még saját tárhelyet sem igénylő megoldásról én sem tudok, bár simán lehet, hogy van ilyen.

    +(#12473) balfek: Ha megfelel CMS, és elfogadod a tényt, hogy muszáj lesz kellő időt szánnod rá, meg tutorialokat bújni, akkor a Drupal Gardens-en kapsz ingyé' limitáltan Drupalt. Többek közt a core-ban lévő Forum modullal, meg esetleg Advanced Forum kiegészítésével összekattintgathatsz egy fórumot. (Régen használtam, de nem volt nagy was ist das összekattintgatni, csak néha bújni kell a beállításokat, meg nyilván előbb azért kellenek Drupal-alapok, erre szánj egy kis időt.)

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák