Új hozzászólás Aktív témák

  • ceia

    őstag

    (#46787) Dilikutya NET.Framework-4.5 48 Mb (XP-re már nem telepíthető, Gondolom ez a telepítőjének a mérete, telepítve picit nagyobb lesz..? Ha meg XP-re már úgysem megy fel, miről beszélünk? Mire megyek, ha a 2.0 helyett a 3.x van fent? Semmire. Nagyobb helyet foglal, ennyi. Semmi nélkülözhetetlen nem igényli a 2.0-nál nagyobbat, legalábbis számomra. Ha lenne olyan, felraknám a falat verve, de szerencsére nincs. Különben nem használok Office-t hála az égnek. Még PSP-ból is csak a 4.12-t :P
    (#46796) efi99 Rendben, de nekem így is kiválóan működik az XP, nem látom be, milyen előnyhöz jutnék a frissítéssel, amellett, hogy pont a stabilitást és gyorsaságot kockáztatnám vele, amik most megvannak. Nem tudom, miben lehetne még "stabilabb", "jobb" vagy gyorsabb. Felraktam jó, még ma is jó, ennyi. Nálam általában egy gép egy OS. Persze megvan a módja, pl. a frissítés ki, gpedit.msc, services.msc .. stb. Rámegy pár óra, de végül van egy jó XP-m, ami évekig marad :)
    Engem nem érint a támogatás leállítása sem, vígan használom tovább az XP-t még évekig. Azzal tehetne keresztbe a M$, ha már nem lehetne telepíteni (aktiválni) sem a legális XP-t, (kinézem belőlük) de akkor maradna a warez mint egyetlen lehetőség az XP-re, amivel csak rontanának a helyzeten.

    [ Szerkesztve ]

            it's more fun to compute

Új hozzászólás Aktív témák