Új hozzászólás Aktív témák

  • Psytróger

    tag

    Hahó!
    Igen idegesítő problémával állok szemben... Jó pár hónapja nyitottunk egy irodát, akkor még nem volt net, és pannon mobilnetet használtam... A pannonos vevő-stick igen gyakran ledobott, azt hittem azzal van a gond. Később UPC chello net, és egy TP-Link TL-WR541 típusú wifi-router lett telepítve, a szóban forgó, XP-vel használt gépbe pedig szintén TP-Link USB-s wifi-vevő került. Ez a hardver aztán ugyanazokat a tüneteket produkálta. Néha eltűnt az ikon a jobb-alsóból, és elment a net is, ezért arra gyanakodtam, hogy az USB kivezetésekkel lehet a probléma, ugyanis egy elég régi gépről beszélünk (nem az, ami az adatlapomon szerepel). Közben egyébként laptopokon a routerrel tökéletesen ment a net, sőt az USB-sticket betettem egy ősrégi, 666 mhz-es asztali gépbe, és azon is kifogástalanul működött.
    Arra gondoltam, hogy ha az USB ki akar fogni rajtam, nem hagyom, és kapott a gépem egy Canyon CNP-WF511 típusú PCI-s wifi kártyát. Nos, most ez egyszer-kétszer lefagyasztja a gépet (csak hardveres reset segít, ctrl+alt+del-re meg se moccan), bizonyos oldalakon visszatérően... Tehát XY oldalt próbálom megnyitni, és egyből fagy az egész gépezet. Egyébként nagyrészt működik a világháló nagyrésze, de elég idegesítő, hogy néha megfagy minden.
    Szerintetek mi lehet a probléma? Egyik ismerősöm tápproblémára gyanakszik, de akkor miért van az, hogy egyes weboldalakon mindig lefagyok? Van valami 5letetek mivel próbálkozzak? Áttettem a kártyát másik PCI slotba, volt egy teljes xp reinstall, de ugyanaz a hibajelenség mindig. Előre is köszi a segítő sorokat!

    >> www.FlyEagles.hu << >> http://www.photobucket.com/rataccess <<

Új hozzászólás Aktív témák