Új hozzászólás Aktív témák

  • DVB-T

    tag

    Sziasztok!

    Jópár(tucat) oldalt elolvastam és sok dolog nagyon furcsa lett számomra, elsősorban az, hogy gyakorlatilag csak Samsung és LG LCD "létezik" a túlnyomó többség részére, persze occó, ez a lényeg..
    Furcsa továbbá, hogy ha Sharp tv-re érkezik kérdés, hallgatás a válasz, mintha nem kérdeztek volna..persze, biztos az IÁ vette meg a Sharp tv részlegét :-) nem szabad vásárolni.. .-)

    Nekem Sharp tv-m van, 7 éves, nem LED-es, 37"-os, tudom, méretes, ezt ebben a tocsikban vissza kell dobni :-). Úgy tudom a Sharp a 2 közül az egyik panelgyártó, a készülékek stabilan működnek, és esztétikusak, különösen a legujjabb sorozat, a régi tv-vel semmi gondom nincs , azon kívül, hogy nagyon sokat fogyaszt és lenne hely, hová elhelyezni, újat kerestem, de itt jött a probléma 50"-ig bezárólag passzív 3D-sek, megnéztem a többi gyártót és úgy tűnik, hogy mindenütt ez a tendencia, én 42-, max 46"-oaban gondolkodom, linuxos, HD-s komoly műholdas boxaim vannak, tehát közvetlenül tudok venni 3D's adásokat, smart-hülyeség nem érdekel a műholdas box 3-féle időzítést ismer és lejátszik mindent, amire szükségem lehet, tehát csak monitorra van szükségem, de nem baj, ha DVB-T2!! is tud, ugyanis jön hamarosan az átállás a DVB-T2-re ilyet meg alig forgalmaznak..Ja, hogy a Samsungnak van kiseeb aktív 3D's modellje? Számomra nem létezik sem a Samsung, sem az LG..Mivel rokon területen ténykedem tudom, hogy a Samsung a leggyengébb paraméterekkel rendelkező alkatrészekből épít, ráadásul ha bemegy vki egy szervízbe vajon mivel vannak tele a polcai? hmm? A Sony meg túlárazott a tudásához képest, minden terméke az...Ennyit erről az egészről..

Új hozzászólás Aktív témák