Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz Beri78 #21092 üzenetére

    Szia!

    150 ezerért nem fogsz tudni jó 50"-es LED-et venni.
    Miért gondolom ezt?

    Azért, mert én jelenleg ott tartok, hogy 250 ezer a határ és valójában úgy érzem, ez sem az az árhatár, amiért jóképű LED-et adnának.

    Persze, ha 55cm-es CRT-t váltasz le akkor hajrá, annál is inkább veheted a kezdő modellt, mert később könnyebb lesz följebb, előrébb lépni:)
    Nekem is belépőszintű TV_m van, 720-as Ready plazma, ráadásul 6 év körüli, mégis megy a dilemmázás, hogy hogy fogok olyan tv-t hozni, ami nagyobb is és szebb is a képe és nem fogom visszasírni.

    Ja, egy kis info a végére:
    Ma elfáradtam személyesen megnézni a legesélyesebb delikbenst:
    A Samsung 55 H6200-asat. 240 ezer ft. Határeset árban, amit szivesen ki merek adni tv-ért.
    Egész véletlenül tűnt csak föl, hogy ott áll a sok 50"-es modern, vékony kávás LED között egy vastag, fekete keretes LG plazma. Egyszerű Discovery csatorna ment mindegyik tv-n, természetesen full pixelhalmaz képpel.
    Azok alapján max. azt tudtam volna megmondani, melyik a sokkal szrabb a többihez képest, de, hogy melyik a sokkal jobb, azt nem. A plazma valahogy fakóbb volt mindegyiktől. Szó szerint, fakóbb.
    Megnéztem volna, hogy ha mondjuk tök sötétben a Dark Knight MKV-t elindítjuk, melyik tv hogy mutatott volna...
    A sok-sok SD adásos szörnyűség között egyetlen egy tv-n (talán valami komolyabb LG modell) ment egy HD demo egy tál gyümölccsel, na arra azt mondtam, hogy ha ezt tudja a LED tv, akkor nem érdekel, hogy miylen a plazma, melyik gyengébb, vagy jobb, mert ez egy tökéletes kép és nem fogok fennakadni nüansznyi különbségeket.

    Most őszintén, akinek pl. 805-ös Sony-ja van, vagy 6xxx-es Samsungja, LG-je, azoktól milyen feketét várhatok? Megmondhatjátok nyugodtan, készüljek föl arra, hogy a Sötét lovag fekete jelenetei szürkék lesznek, vagy nem ennyire drámai a helyzet? :R

    Egyébként nagyon szépen kezd letisztulni a kép, mert ahogy nézem, nekem a 8xx-es Sony-k nem fognak beférni abba a kinézett 250k körüli keretbe, amiért egy minimum 55"-ös tv-t keresek. A Sony 55"-ös méretben egyszerűen irreálisan drága a kategóriatársakhoz képest, tehát akkor már egy jobb LG is olcsóbb.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák