Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    A Samsung UE556203 215k. Nem tudom, lesz-e ennél jobb ár. Lehet, hogy elhozom és pontot teszek a variálás végére.

    A saját dolgom azzal ástam alá, hogy tegnap eladtam a 42"-es Pana plazmát a hálóból. Gondoltam, a helyére megy az 50"-es Samsung plazmám. Viszont megálmodtam, hogy meghirdetem azt is 100k-ért, aztán ha esetleg elviszik, akkor nekifutok újra a dolognak és veszek a nappaliba egy 55"-ös TV-t, a hálóba meg beérem egy 48" körülivel. Az a baj, hogy a 48-asok is már egészen drágák, mert 180 körül mozog minden komolyabb széria.

    A lényeg, hogy most kicsit visszahőköltem és azon gondolkodom, ne érjem-e be egy relatíve olcsó, 180k-s kisebb LED-del a hálóba először, úgy a régi tv-mhez képest csak 100k a felár egy új, garis modellért. Ez nem rossz kiindulás.
    Ha meg később el is viszik az 50"-est a kitalált 100k-ért, akkor egy újabb tv-re még mindig majd csak 150k körül kell rádobni, így 100+150=250k-ért lesz két vadiúj LED_em. (aztán majd egy hét múlva sírok, amiért két jó plazmát eladtam az ördögnek az új technikáért. De már úgy állok az egészhez, hogy menni fogok az árral, ha LED van mindenhol és mindenkinek, akkor nekem sem lesz rossz. Azért nem egy olyan házimozi őrült ismerősöm cserélt már LED_re 60"-as plazmát is, aki tudja, mi a jó kép és nem panaszkodott, hogy megbánta volna a cserét)

Új hozzászólás Aktív témák