Új hozzászólás Aktív témák

  • Mandok

    tag

    válasz krx21 #36338 üzenetére

    "Első dolog, hogy ne a Samsung megszokott képét akard...
    Amúgy mi volt a csere mozgató rugója?"

    Őszintén?
    Az, hogy már akkor is agyaltam a Sony-n, mikor a Samsungot megvettem, de akkor győzött bennem a kíváncsiság, hogy azonos áron egy 4K-s TV-t vegyek. Most meg győzött a kíváncsiság, hogy vajon mi a franc lehet ez a csoda Sony, ami ma állítólag ekkora csúcs és verhetetlen képű TV, amihez nem lehet hasonlítani semmit, főleg nem egy belépő 4K Samsungot.
    MEgvettem, kipróbáltam, megnyugodtam:)

    Nincs új a nap alatt, aki ma azt hiszi, hogy bármelyik elismertebb márka TV-inek képminősége között óriási szakadék tátong, az téved. Minden tv-t nagyon el lehet állítani, minden TV-t nagyon hasonlóan is be lehet állítani, de ami biztos, hogy gyenge SD rtl klubon minden TV egyformán csúnya lesz és egy FullHD Planet Earth epizódon meg mindegyik egyformán gyönyörű.

    Mindnekinek önmagában kell mérlegelni, hogy mekkora felárat ér meg neki picivel jobb kép, picivel másabb színek (valós HDR, stb.), illetve jobbnak mondott mozgásmegjelenítés....
    Én rájöttem, hogy számomra a méretet nem pótolja semmi és innentől kezdve mindig a nagyobb méretet fogom választani a kisebb, de komolyabb modell ellenében, hasonló áron.

    (persze nem adtam fel a hitem a Sony-ban, a tegnap este még csak egy rövid próba volt, ma este bízom benne, hogy sikerül megszeretnem, mert nagyon nincs kedvem visszavinni és megint otthagyni sok tízezret egy nagyobb TV-ért. Ha viszont mégis csere lesz, akkor hozom a "60-as Samsungot)

Új hozzászólás Aktív témák