Új hozzászólás Aktív témák

  • badd

    tag

    válasz Mandok #36529 üzenetére

    "Nyilván ezért egy elég csalóka összehasonlítás, mert a lehet nem volt mindegyik tökéletesen beállítva, meg a körülményeknek sincs közük a valósághoz, dehát, nincs mihez nyúlni, ez van."

    "ahogy ez az erősen csalóka tesztemen is kijött"

    Gondolom ezek a mondatok/mondatrészek elkerülték a figyelmedet és csak addig jutottál, hogy a Samsung nekem nem jött be és már írtál is. Egyszóval se mondtam, hogy ez egy objektív teszt volt, de manapság kb. így tudsz csak tévét venni. És vagy ebben, vagy a másik tv-s topikban már kifejtettem, hogy nem értem miért csak teljes világítás mellett lehet megnézni a TV-ket, mert köze nincs a valós körülményekhez. És persze nincsenek azonosan beállítva, de te gondolom konkrét kalibrálóműszerrel mész be a boltba, állítgatod be őket egyenként, sőt megkéred, hogy kicsit kapcsolják már le a fényt. (mert ugye ha csak szemre állítgatod be őket, akkor se lesz teljesen ugyanaz, ha meg csak az adott csúszkákat állítod ugyanannyira, akkor meg még inkább nem lesz ugyanaz)

    És azért is volt offban a hozzászólásom, mert egyáltalán nem tényközlésnek szántam, csupán egy szubjektív teszt eredményének szubjektív konklúzióját kívántam leírni.

    Meg akkor szerinted mi alapján válasszak TV-t, ha engem konkrétan nem érdekel se az, hogy milyen a felhasználói felülete, se az oprendszere, hanem csak a képe? Akkor vegyem meg a legolcsóbbat amit találok adott méretben, azt kész?

Új hozzászólás Aktív témák