Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz ziloo #37012 üzenetére

    Ebben a méretben, ezen az áron nem fogsz találni jobbat. Egyébként, ha a dupla tuner és PIP funkció nem feltétlenül szükséges, akkor a 750-essel jobban jársz, mert olcsóbb.

    Sazo használ egy ilyen készüléket 58 colos méretben, és nagyon elégedett vele.

    De... Mivel a felsorolásban első helyre írtad a 3D-t, így feltételezem, hogy fontosnak tartod. Ebből a szempontból jelenleg a legjobb megoldás egy LG OLED, ezt fontos megjegyezni. Tudom, mert hónapok óta olvasom a fórumokat, teszteket, és tucatnyi TV-t vetettem alapos teszt alá éppen a 3D miatt.

    Az EG910V, a C6V és az E6V esetében is pazar, kifogástalan a 3D kép, és még széles betekintési szögből is tűéles. (Csak és kizárólag valódi 3D esetében igaz mindez!)

    Sajnos, az EG910V kivételével (ami "csak" Full HD), a többi bőven 500.000 forint feletti összegbe kerül! Bár az 55C6V most 559.996 forint a Media Markt-ban. Ennél olcsóbb még soha nem volt sehol.

    A Panasonic aktív megoldást használ, a tesztekben olvasható vélemények megoszlanak a minőségéről. Az AVForums szerint crosstalk mentes, és 10/9-es értékelést adtak erre a funkciójára.

    Sazo is dícsérte, 3 film megtekintése alapján. Nekem sajnos nem volt módom letesztelni!

    Az biztos, hogy remek készülék, és még én sem vetettem el teljesen, hogy 65-ös méretben valamelyik Panasonic modellt vásárolom meg. Ám én erősen hajlom a C6V-re, a kifogástalan 3D-je miatt. (És nem csak amiatt.)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák