Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    Sziasztok!

    Nagymamámnak szeretnék új készüléket venni, mert a korábbi, hagyományos TV-je felmondta a szolgálatot. Túl nagy igények nincsenek, talán az a legfontosabb, hogy tartós legyen, ez például többet nyom a latba, mint az, hogy HD Ready vagy FullHD.

    Méretben 32"-osra lesz szükség, nagyobb nem fér be oda, ahova kerülni fog.

    A felhasználás kizárólag TV adások nézésére (esetleg azok visszanézésére) korlátozódik, tehát a smart és lejátszó funkciók szintén nem lényegesek. (T-Home-os Set Top Box lesz a forrás, IPTV)

    Az egyetlen lényeges szempont, hogy kezelje a BT-s fejhallgatókat. Ha gyárilag nem képes erre, de egy olcsó USB-s adapter segítségével megoldható, az is megfelelő, de erre a funkcióra mindenképp szükség lesz. Továbbá nem hátrány, ha rendelkezik jack kimenettel.

    A szülők, nagyszülők által kinézett modellek eddig ezek, a J5000-ről sok jót nem olvastam, a másik kettőről semmit.

    Samsung UE32J4500
    Samsung UE32J5000
    Samsung UE32K4100

    Az árat nem határoztuk meg, értelemszerűen az olcsóbb modellekből szeretnének választani, a fenti 3 típus ára lehet egy iránymutató. Mivel abszolút nem értenek hozzá, ezért könnyen lehet, hogy nem a legjobb típusokat válogatták ki, ezért kérném a véleményeteket, javaslatotokat, hogy elláthassam őket tanácsokkal.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák