Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz ^Boss #37419 üzenetére

    Az általad megjelölt összegért 49-es méretben azért csodát ne várj a képminőségtől! Abba, valamire való márka műhelyéből ilyen készülék kerül ki. Az LG 49LH570V valamivel a szó szerinti "belépő kategória" felett helyezkedik el.

    Páran vettek itt az utóbbi időben, kisebb méretű változatban, és elégedettek azzal, amit a pénzükért kaptak. Ha szoktál nézni Full HD csatornákat vele, akkor azért nem fogsz csalódni a képminőségben.

    Ha a 43 colos méret is elég, akkor minőségben feljebb tudsz lépni. Az LG 43UH6xx, vagy 43LH6xx sorozatok gyakorlatilag bármelyik tagja megfelelő lehet. Általánosan igaz, hogy minél magasabb a 6 utáni szám, annál jobb a készülék. Több olyan modell is van, ami a 4K tartalmakat is képes megjeleníteni.

    Ebben a méretben még a Samsung 43KU6000 lehet jó választás. Ez egy VA paneles készülék, a középkategória alsó régiójából. Megfelelő tartalommal "táplálva" egészen jó képet ad, ráadásul 4K.

    Ár/érték arányban pedig most a Media Markt-ban a SONY 43WE750 számít jónak. Abszolút középkategória, de a mostani áron, így 20% kedvezménnyel teljesen jó vétel. (Az engedmény csak most vasárnap éjfélig él.)

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák