Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    válasz Loha #21046 üzenetére

    Mas jatekokkal is tesztelnek a ket oldalon ahogy elnezem. Ez igy nem jo osszehasonlitas. Ha megnezed a PH teszteken a 470 DX11 alatt mindenhol le van maradva par FPS-el a 970-tol, DX12 alatt meg par FPS-el megelozi. Ez igy fair, a TPU meg 90%-ban DX11-el mer, a Batman, BF3 az vizz hogy meg a tesztben van, Anno is, meg az Assasins Creed is, Fallout is egy eleg fos megoldas 10 eves grafikus motorral.

    A PH felhozatal sem tokeletes de sokkal jobb, azt a Sniper 3-at nem ertem, de osszesegeben lenyegesen korszerubbnek hat mint a TPU-s, az egy vizz szerintem.

    szerk: hozzateszem nekem mindegy a sorrend, ami engem erdekel mar fent leirtam, egy ertekelheto, hiteles erosorrend erdekel, par FPS/% kulonseg nem, nem veszed eszre jatekok alatt.

    (#21047) Malibutomi: meg az sem erdekes hogy osszesen 2, nem azt akarjak merni mi van most a VGA technologia teruleten, hanem tobbsegeben 2-3 eves jatekok sebessegnovekedeset par generacioval kesobbi kartyakon, teljesen ertelmetlen es csak felrevezeti a vasarlot. Az aranyokkal van a gondom. Ma meg nincs DX12-Vulkan domping, de a mar par megjelent jateknal ertekelheto kulonbsegek vannak attol fuggoen hogy mennyire melyedtek el annak implementaciojaban.

    Az itteni forumozok tobbsge azt akarja latni hogy XY kartya par %-al felmossa a masikkal a padlot, az mar nem erdekes hogy ennek lenyegi, ertekelheto tobblete nincs.

    Felesleges korok ezek, meg lesznek magyarazva ugyis, AMD-s oldalon sem lattam a "mikrolagg" halmot, nem ereztem, NV oldalon sem nem tudom akarmi tokeletes driver misztikum mert megdolt. Fury X sem volt a vilagmegvalto megoldas, a 1080-am is cicereg halkan az EVGA tap-al (Fury X mar abbahagyta pl a vegere)...

    szerk-szerk: a kedvenc DX12 ellenes mantram az hogy szarul nez ki, vagy nem nez ki jobban, persze, ha tanulatlan kollega utananezne egyszer az eletben hogy mik a DX12-Vulkan API lenyegi ujjitasai, miert akartak bevezetni (!) akkor rajonne hogy nem is ezek vannak a fokuszban :DDD A sotetseg azert neha nagyot ut, persze a Vulkan-ra epitett NV-n is hasito Doom-ot nem ertek ezek vadak, ezt sem ertem. :U Nem az API-val van a gond, hanem egyes forumozok tudatlansagaval es egyes jatekok trehany DX12-Vulkan adaptaciojaval, csak nehez ezt megerteni... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák