Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    válasz Loha #21049 üzenetére

    Ertem en h 6 jatek AMD tamogatott es ezt nehez elfogadni, ugyanezt a vehemenciat szeretnem megtapasztalni amikor 10 jatekbol 6-7-8-9 NV altal tamogatott jatek, mindjart helyre all a vilag bekeje.

    De nekifuthatok masik iranybol is, minek merjen egy oldal olyan jatekokkal ahol a kuonbozo zart megoldasok egy bizonyos gyarto termekeinel kevesebb teljesitmenyt veszitenek mint a konkurencia termekei, eddig az volt a mantra hogy az AMD jatekok ugyis jol mennek az NV kartyakon, ergo ez nem lehetne gond NV oldalrol sem :U Javits ki ha tevedek.

    A Snipert en sem ertem, de ez az en muveletlensegemnek tudhato be, mar biztos leirtak a tesztelok miert van ott, Thief elso (?) Mantle jatek, kuka, mar regi, nem mer semmi ertelmeset, egyetertunk, A Dirt Rally-t nem ismerem, nem tudok nyilatkozni, a kovetkezo 3 jo esellyel a DX12 lekepzo miatt, ennek lehet letjogosultsaga, AotS inkabb techdemo mint jatekteszt, de egy jo peldaja lehet a DX12 technologiai lehetosegeinek, kb mint egy 3DMark. Total War es Hitman mar elterjedtebbek, ez annyira nem veszes szerintem.

    The Division-t imadom, johet, mindegy ki tamogatja, nalam AMD-n sem szerepelt veszesen. GTA 5 allitolag az egyik legnepszerubb jatek, ha van kivansag musor akkor legyen. Mordor nem kedvencem, kicsit kakukktojas, de hat ottvan.

    Ez az en velemenyem errol a listarol laikuskent NV kartyaval a gepemben. (Fury X-el is ez volt, bar ott picit szoritottam neki hogy gyorsuljon :P ;) )

    Ahogy a Maxwell-ek hibai kijottek a DX12 teszteken ugy latszottak a Fiji hibai es gyengesegei a DX11 alatt, egal, a Pascal megoldja erobol meg nem veszit tempot DX11 alatt, illetve Vulkan alatt is jol teljesit. Szoval nincs gond, mindenki vesz maganak egy 4XX-es vagy 10XX-es kartyat es helyre all a vilagbeke.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák