Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz t72killer #37034 üzenetére

    Ez jó kérdés, nekem ebben nincs gyakorlatom, de hobbi szinten érdekelne, hogy mivel szűri ki azt a fajta "leak"-et, hogyan különbözteti meg egy mezei kitalációtól, ami nem nagyravágyó, hanem nagyonis reális. Végső soron pont azt mondta a videoban - a CPU-kra - , hogy a számok annyira azok, amit "vár", hogy akár ő is készíthette volna, vagy ő is ilyet készített volna. De a hírforrás lehetett akár egy konkurens cég dolgozója is, aki fel akarja korbácsolni a kedélyeket, vagy egy lelkes hívő, aki látni szerette volna az elképzeléseit a tech-médiában.

    A GPU-kra vonatkozó infókat Coreteks "megerősítette". A forrás persze itt se jobb, de így már két elvileg különböző forrás két különböző tech-youtuber szűrőin átmenve jutottak napvilágra.

    Mindenesetre az AMD nem nyilatkozott, nem csinált hírverést. Vega20-azik, meg most dobták ki az RX 590-et. HA igaz (Lisa SU alapján is), épp a P10-20-30 inventorytól próbálnak ezzel megszabadulni. A videoban is elhangzik az értetlenekdés,ha a navi ennyire közel van, mint azt ez a leak sejteti, akkor miért dobták piacra az RX 590-et. Ki fogja ezt megvenni, ha a CES-en bejelentik a Navi? (Ezzel együtt persze ha így is úgyis rájuk rohad a végén, remek eszköz arra, hogy az nvidiára is rárohassza a saját inventoryját.)
    Ráadásul új Vega 10 id-k jelentek meg a driverben az új polarisos ID-ra abu azt mondta, nem jelent semmit, de aztán végül let új polaris. Ha előhúznak egy 12nm-es vegákat is, akkor végképp megkérdőjelezi ennek a leaknek a létjogosultságát. (Hacsaknem arról van szó, hogy a vega marad a professzionális piacon HBM-mel, a navi meg kifejezetten konzumer)

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák