Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz -NoVa- #73005 üzenetére

    Az a legjobb.

    Amikor életemben először mentem robogóval Korfun, akkor asszony úgy ült fel mögém, hogy ő gyakorlott motoros utas, mert a korábbi barátai tudtak motorozni és vitték. És az első kanyarban csinált valami súlypontáthelyezést, ami gyakorlatilag pont ellentétes volt a kanyarral.

    Nem tudom, hogy a japán motoros rendőr figurát adta elő, de majdnem lementünk az útról.

    Akkor megkértem, hogy inkább szépen egyenesen üljön és nézelődjön nyugodtan, de ilyen drasztikus súlypontáthelyezéseket inkább ne.

    Pár nappal később beszólt, hogy úgy megyek mint egy nyugger és iszonyatosan unalmasan "motorozok". Én próbáltam minden kanyart úgy bevenni, mintha lenne sóder félúton, mert nyaraláson lehorzsolni a fél oldaladat a legnagyobb baromság.

    Na, akkor gondoltam, hogy akkor húzassuk ki az 50-est és döntöm a kanyarban, hadd lássa milyen tempót tud a fiatalos nyugdíjas. Utána meg reszketve bőgött, amikor megálltam megkérdezni, hogy milyen volt.

    Legjobb utas nélkül menni, akkor nincs komplikáció. Azóta asszony is belátta, hogy mögém motorra soha többet nem ül fel, mert azt tudja miként megyek bringával.

Új hozzászólás Aktív témák