Új hozzászólás Aktív témák

  • SSJPeter

    őstag

    Na mától én is fermi tulaj vagyok. :C
    470 lett a dologból az jött meg előbb, a 480-ra már nem volt türelmem várni.
    Eddig csak pár órát használtam de nem csalódtam.
    A melegedés és a "hangorkán" Urban Legend.
    2D-ben 45 fok körül van.
    3D-ben már valóban nem egy jégkocka de nálam 82 fok fölé nem ment még Dirt2-ben sem és a zajszint is igencsak elviselhető.
    Semmivel nem hangosabb mint a régi GTX 260-am és ha akarnám nyomhatnám feljebb is a ventit mert nálam 65%-on még fél óra Unigine Heaven után is megtartotta 85 fokon.
    A játékok többségében 80 fok alatt van a GPU és ami lényeges,hogy egyáltalán nem fűti fel a rendszert mint azt sokaktól hallottam mert csak a GPU körül forró, a PCB nem annyira.
    A szobahőmérséklet 25-26 fokos...

    Azt nem értem,hogy az miért nem volt téma amikor a 8800GTS már 2D-ben 60 fok volt vagy amikor a 8800GT volt 92 fokos 3D-ben + visított mint a disznó...ettől függetlenül megkapta a PH!-tól az ajánlott minősítést mind2 kártya...a fermit meg úgy szidta mindenki mint a bokrot.

    A teljesítményről szólva...hát sajnos nekem very high-ban nem viszi a Metro-t ezzel a procival, mondjuk még nem húztam a kártyán semmit de őszintén szólva jó lett volna az a 480 azért....

    Mellesleg én most raktam fel először a Metro-t és hát sajnos kiderült,hogy nem volt stabil a proci tuningom. :O
    Míg több óra prime lefut de ez a játék 2 percenként kiakadt 3.6-on...már azt hittem valami VGA hiba van...aztán levettem 3.5-re és most már jól fut...csak hát sajnos ez így nem hajta ki maxon ezt a kártyát..még a 3.6 se.

    Szóval összegezve:
    Nem hangos,nem kazán!
    De ha valaki a Metro-val akar játszani fullon az vegyen 480-at.

    [ Szerkesztve ]

    Let’s go Brandon!

Új hozzászólás Aktív témák