Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz DigitXT #4896 üzenetére

    Ha lehetőség van gyorsabb és olcsóbban gyártható terméket kiadni, akkor nincs értelme a GF100-zal szenvedni. Maximum presztízsértéke lenne, de a partnerek már inkább pénzt szeretnének látni, mert abból élnek nem a presztízsből.

    A piacra tömeggyártható termék kell, ráadásul a lehető legolcsóbban kivitelezhető megoldás. A GF100 egyik szempontot sem teljesíti. Hiába egy GPU, üzletileg a rendszer alkalmatlan a piaci versenyre. Az NV tudja, hogy lépni kell, mert a BFG mellett más is kiléphet, már a második legnagyobb partnerük elvesztése is kisebb katasztrófa, mert a negyedéves rendelések elég komoly részét tették ki.
    A microstuttering olyan egy éve tökéletesen kezelve van mindkét oldalról. Egyszerű időzítés kell a frame-ekhez. Nyilván a témát a levegőben hagyják a gyártók, mert van az SLI-nek és a CF-nek más negatív tényezője is, amire nincs megoldás, de amíg a microstuttering a téma arra tökéletesen lehet válaszolni, és még nem is hazudnak. Ha valaki végre megkérdezni, hogy mi van az input laggal, akkor arra köpni-nyelni nem tudnának.

    (#4913) bigdigit: Ne terjesszünk urbán legendákat. Te is nagyon jól tudod, hogy három emberből egy BIOS cseréls kártya volt, egy hardveresen rossz, míg a harmadikról még nincs hír, de az is ment vissza gariba. Ezenkívül van még közel félmillió HD 4870 X2 tulaj. A PH-n is vagy legalább két tucat.
    Inkább segíts neki, hogy megoldódjon a problémája, nézd meg a HAWX-ot, ha már GTX 480-ad van. :)

    (#4906) SSJPeter: Ez inkább tűnik programhibának. Előfordulhat, hogy tényleg valami install probléma van. Töröld le a drivert és rakd fel újra.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák