Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz loree69 #5342 üzenetére

    Nem ... az XFX már mondta, hogy ők nem kérnek belőle, az NV-nek mindegy, hogy kinek adja el a holmit (az üzletben nincs helye a sebzett szíveknek :D ). A GF104 már érdekli őket, de még nincs pontos infó, hogy tényleg forgalmazzák-e a terméket. Szerintem igen, de biztosat majd csak augusztusban lehet mondani, mert az XFX csak a második körben jelenthet be GTX 460-at. Persze az elképzelhető, hogy a július közepén esedékes startkor már lesz infó róluk.
    A BFG világosan bejelentette, hogy ennyi volt számára a VGA biznisz. A mobil piac felé fordulnak. Ebből feltételezem, hogy a Tegra 250 lesz az a termék, amire építenek. Az NV csinál is referenciadizájnt tabletra, szerintem azt fogja lehozni a BFG. Ami kiderült a visszavonulás bejelentése óta, hogy a BFG-re továbbra is főpartnerként tekint az NV, így a jövőben minden kiváltsága megmarad a cégnek.
    Az is csak pletyka volt, hogy az AMD-t megkeresték, de később ezt cáfolták. Azért hagyták ott a diszkrét VGA-k piacát, mert a rendszerszintű integrációval annyira leszűkül, hogy nem éri meg a befektetést.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák