Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    LTP pontositas:
    1 ember akarhany szerzodest kothet (szerzodo, azaz tulajdonos: amig nincs kiutalva, addig o szerzodes es a benne levo a penz felett rendelkezo: felveheti - esetleg alltam nelkul -, torolheti vagy modosithatja a kedv.-ettet, stb.). (*)
    1 ltp-ben egy 1 tamogatott szemely van: ha van megjelolve kedvezmenyezett, akkor o, ha nincs, akkro a szerzodo (tamogatott: akire vonatkoztatva kerik az alltam-ot)
    1 ember (adoszam) egy szerzodes utan kaphat allami tamogatast egy idopontra (evre, de igazan zaras/nyitas miatt honapra)
    Tehat lehet tobb szerzodest kotni, lehet kedvezmenyezettet megjelolni, leeht a "ketyegjen a taxiora" felkialtassal nyitott szerzodesen _nem_ kerni (a parhuzamos utkozo szerzodes fennallasaig) az alltam-ot.
    Technikailag az LTP maga (a 4 egyike) eloszor sajat maganal ellenorzi, hogy nincs-e me'g szerzodes amire kap a friss szerzodesen megjelolt tamogatott; ha ott nincs, akkor majd a MAK amikor utalna' a penzt, akkor az adott evben elsot kifizeti, a masodikra beint (egymas szerzodoit nem latjak az ltp-k). Ezert jobb nem rajuk bizni, hogy melyikre kersz melyikre nem.

    (*) engedmenyezett szerzodes eseten az engedmenyezes jogosultja (jellemzoen: bank) a muveleteket megtilthatja, sot jellemzoen mindent tilt ami nem a rendes lefutast adja ki

Új hozzászólás Aktív témák