Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Vesa #84941 üzenetére

    Azert, mert jelenleg is mar ott tartunk, hogy kozel lehetetlen lakashoz jutni mondjuk egy nagyvarosba. Te meg elveszed a helyet ezzel mas elol es meg csak nem is hasznalod, csak szoritod ki a piacrol/varosbol azokat, akiknek tenyleg szuksege lenne ott lakasra (szemben veled, akinek valojaban nincsem, hiszen ha szukseged lenne ra nem uresen allna 5 evig...) A lakas egy veges eroforras, te pedig azzal, hogy megveszed es ures all egyszeruen csak 1; pazarlod ezt az eroforrast , 2; elveszed ezt az eroforrast az elol akinek szuksege van ra. Mas kenytelen mondjuk munka miatt X lokaciora koltozni, X lokacion meg nincs ures lakas mert te otthon ulsz Y lokacion, nezed a TV-t meg grillezel a kertben, X lokacion meg foglalod a helyet azok elol akinek TENYLEG kellene.
    En ezen booooooooven booooooven tovabb mennek es nagyon erosen megkulonboztetnem a sajat celra vasarolt es a befektetesi celra vasarolt ingatlant (ertelemszeruen sajat celra vasarolt lakas : EGY darab. Amiben laksz). Pont a fenti okok miatt. Azert nekem ne keruljon tizmilliokkal tobbe a sajat lakhatasom (ha EGYALTALAN meg tudom oldani, mert mondjuk van (!) lakas...) mert valakinek nincs hova rakni a penzet es hobbibol tizesevel veszi meg a lakasokat. Ez egy korlatozott eroforras, mint a viz. Azt senki nem tartana legitnek, ha valaki tobbszaz kobmeter vizet locsolna el a semmibe csak azert mert megteheti, akkor azt miert tartjuk legitnek, hogy valaki vasarolja ki masok alol azt az eroforrast, ami nem valaszthato, hanem kotelezoen valaszthato ? Olyan nincs, hogy vagy kell lakas vagy nem, ha aztmondod nem akkor nem tudsz elni, ez egy szukseges feltetele az eletbenmaradasnak. Mas meg hobbibol vasarolgatja, es nem erti miert gond, hogy egymaga 30 masik ember elol elviszi ezt a szukseges eroforrast es kozben uresen all, nem tortenik vele semmi, mert majd "jauleszazkesobbremarika".
    Hat lofaszt. Irtak is utanad hogy nemetorszagba szetbuntetnek ezert, azt kell mondjam ez tobb mint jogos. Igazabol ez a minimum.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák