Új hozzászólás Aktív témák

  • #64638144

    törölt tag

    válasz yogibear #16054 üzenetére

    Igen tudom, meg egy egyszerű betyár is levághatja a hüvelykujjam és kifoszthat engem az utcán. Csak a realitások talaján kellene maradni. Mindkét linkeden lévő cikket olvastam. Nem most, hanem korábban. De ezzel nem magyaráztad meg technikailag azt, hogy miért veszélyesebb a mobil mint a PC ami most is csinál olyat, hogy fekszem az ágyon, egyszer csak felzúg a gép, a tv kiírja, hogy a PC csatlakozott úgy, hogy 2 napig nem használtam és valamit nagyon dolgozik, amiről azt sem tudom micsoda. És csak titokban reménykedem benne, hogy a Windows frissít valamit...
    A két linkelt cikked a tipikus "nagybátyámnak az unokahúgának a szomszédjának a feleségének a kisöccse mondta" kezdetű sztori, amiről semmit nem tudsz, csak annyit, hogy hogy senki nem csinált semmit, a pénz meg eltűnt. Ugyan már! Az olyan felelőtlen emberek akiknek hiába pofázik a rendőrség, hogy nem hagyunk parkoló autó anyósülésén laptopot, majd pont nem mentik el a bankkártyájuk adatait mindenféle himihumi oldalon, ahol semmiféle biztonság nincs. Hagyjuk már ezt!
    Meg lehet bankkártya nélkül élni, senki nem mondta, hogy nem lehet. Csupán diskurálunk a bankbiztonságról egy bankkal foglalkozó oldalon, amire sértődötten reagáltál.
    De felőlem hagyhatjuk, nem akarok balhézni.

Új hozzászólás Aktív témák