Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz viktorhu #7207 üzenetére

    Hmm igaz. Az elején valóban hibamentes volt a Simple. Akkor még Sony-val kezdtem. Februárban raktam fel arra(mivel megvan még a telefon) az aktuális verziót és már sokkal lassabb volt és token hibát is generált. Terminál hibája nem volt. Azaz valamit elronthattak az idők során. Ennyire össze lenne kuszálódva már a programkód? Ideje lenne lomtalanítani benne...
    Annyira ráfókuszáltak a reklám modellekre(amiből a legtöbb fogy, illetve amelyiknek legtöbbször látjuk a reklámját), hogy a többi modelleknél meg folyamatos bugoktól szenved.
    Token hibát fél éve ígérik, hogy javítják, android 10-es nem felugró ablak hibát 8hónapja, terminál hibát 1éve. Meg van az összes email válaszuk erről. Eddig 3-ból semmi.
    Ezért is lenne jó egy androidos egységes Payment app. Ez a GPay amit a Google app kezel android 10-től azaz a fizetés gyakorlatilag Google API-t használ. Ezért is lehet letörölni a Gpay appot miután beállítottuk a kártyát. Mivel ez a GMS része így ez pontosan van optimalizálva és minden főverzió ugrásnál a gyártó rendszerének meg kell szereznie a Google tanúsítványt.
    Olyan hibák mint ami a Simple-nél előfordulnak a Google-nél nem lehetséges! Ezért se megy Android Developer Preview verzión mivel ezen még nem garantált az egységes stabil működés.

Új hozzászólás Aktív témák