Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Ha már így hangról beszélgettek: Az A4'03 gyári felszereltségéből eddig csak a hangcuccban csalódtam.

    Különféle zenei stílusból válogattam össze, lossless FLAC-ből Pio íróval 4x sebességgel írt AZO hordozóréteges CD-ket, míg megtelt a 6 slot.
    Az Allan Taylor és Dido CD-ket eddig egyszer töltöttem be, mert borzalmasan szólnak. A deadmau5 számok csak úgy mennek el, ha résre el húzva a tetőablak, így nem várok valódi minőséget az enyhe háttérzajban. A Hypnoxock 2012 album (psytrance válogatás) némi motor vagy menetszél zaj mellé szintén elmegy tüc-tücölni, a Skrillex számoknak pedig tök mindegy, azt bármikor be lehet rakni dübörgő háttérzajnak csend helyett.
    Utóbbiaknál viszont zavaróan bizsergeti a lában a basszusra rezonáló ajtóburkolat, ha hozzásimul a térdem (nem is kell hozzá kifejezetten hangosra tekerni).

    Bár én bele sem akarok gondolni az összegbe, hogy mennyiből próbálnám meg normális szinte átépíteni, mert annyi lenne, hogy egy vasat sem fogok rákölteni (legalább 300k-t játszva bele lehetne vágni: egy Pio lejátszó, erősítő, Focal hangszórók, normális kábelezés, habkitöltés az ajtóba, stb). Még chiptuningra és polírozásra is előbb vinném, pedig ezek is csak olyanok a listán, hogy "talán majd egyszer, ha nem lesz jobb helye a pénznek".

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák