Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz cimp #47416 üzenetére

    a gyári firmware verzióval nincs gond wifi tekintetében sem a tl-wdr3600 alatt, a tl-wr1043nd v1 sokkal problémásabb ilyen szempontból, a v2-ből még csak néhányat telepítettem le, eddig nincs velük gond, de nem akarok elhamarkodottan ítélni.
    azt nem veszem alapul, hogy a moddolt firmware verziók alatt miként működik bármelyik router is - jellemzően ott van sok wifi panasz -, hiszen a moddolással bevállalja a felhasználó, hogy esetlegesen nem fog minden tökéletesen működni, illetve a többletek mellett hiányoznak is majd funkciók a gyárihoz képest.
    nem véletlenül vettem most saját részre is tl-wdr3600 típust, nagyon sokat kiszórtam belőle különböző szolgáltatós netek alá, más és más felhasználói környzetbe, és hibátlanul teljesítenek a gyári firmware verzióval!
    jómagam is 150 lakásos panelben lakom, van zavaró tényező bőven a sok elérhető idegen hálózat képében, a kéró is bő 60nm, de két fal és 8 méter távolság ellenére is maximum a térerő még az adott szempontból gyenge kis beépített antennával rendelkező mobiltelefonokkal is, miután beállítottam a környezetnek megfelelő csatornákat.

Új hozzászólás Aktív témák