Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackTiger

    tag

    válasz cass #4214 üzenetére

    Ó, jaj! Mielőtt még nagyon komolyan beleakarnál vágni a webfejlesztésbe, ajánlanám inkább, hogy egy kicsit gondolkozz is. Nem kötözködésből mondom, de jobb ha egy kicsit képben vagy. Most nem arra gondolok, hogy eddig nem tudtad mi az a cms, hanem egy olyan alapvető hibára ami később sok gond forrása lehet és amelynek oka még több és nagyobb hibákban is megnyilvánulhat.
    Konkrétan arra gondoltam, hogy NE SZOLGÁLTASD KI MAGAD. Nem mindenki mosolygós, jó szándékú család apa vagy ártalmatlan gyermek aki az interneten kóborol. Lehet, hogy akik itt most segítettek neked azok ilyenek, de amit írtál azt még rajtunk kívül kismillió ember elolvashatja.
    Amiben a legnagyobb biznisz van a neten is.. az a bűnözés. És mintha csak ezüsttálcán kínálnád magad, itt írsz pénzügyekről, tervekről. Itt nem kell bizonygatni magad azzal, hogy mennyit keresel, mert ha ilyet leírsz azzal csak naivságodat bizonyítod. Arra kérlek téged, hogy kicsit szolidabban viselkedj és légy óvatos, hogy mit, kivel és hogyan osztasz meg.
    Remélem a "kollégák" egyetértenek velem ebben. :)

    [ Szerkesztve ]

    Tigris

Új hozzászólás Aktív témák