Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz #70234880 #54224 üzenetére

    De hát pontosan azt írtam le már többször, hogy gondot okozHAT az azonos SSID, ahol nem okoz, ott használják egészséggel. Valamint azt is, hogy szerintem nem szabadna gondot okoznia, tehát szerintem könnyen lehet, hogy valami belső hiba áll a háttérben.

    Erre írta angrergab, hogy
    "Csupan nem latom a jol definialt okat a problemanak. Gyakran hallani hasonlo torteneteket, ezek nem bizonyitekok. Nem egzaktak es reprodukalhatok. Ilyenek alapjan szuletnek a varosi legendak, amelyeknek ugyan van/lehet némi valosagalapjuk, de gyakran kiderul, hogy altalanossagban nem igazak."

    Tehát van egy probléma, aminek nem ismerjük a pontos okát, azt viszont tudjuk róla, hogy azonos SSID esetén előfordulHAT, és az azonos SSID felszámolása jó eséllyel megszünteti. (= értelmezhetően nagy számú esetben a probléma közel 100%-osan korrelál az azonos SSID-vel.) Ez annyit jelent, hogy van összefüggés a kettő között, még ha nem is feltétlenül ok-okozati.
    Többször is leírtuk, hogy nem tiszta a probléma jól definiált oka.
    Az pedig, hogy "hallani hasonló történeteket" szerintem elég jó bizonyíték arra, hogy vannak hasonló történetek.
    Tényleg nem egzaktak, és csak korlátozottan reprodukálhatók, de ilyet senki sem állított. Azt állítottuk, állítjuk, hogy az azonos SSID használata problémákat okozHAT -- ami tapasztalati alapon azért elég jó eséllyel igaz, még ha matematikai logikával nem is tekinthető bizonyítottnak.

    Gyakorlatilag tehát annyi történt, hogy felhívtuk (felhívjuk) a figyelmet egy potenciális problémára, ami miatt nem ajánljuk az azonos SSID használatát, mert nem elhanyagolható valószínűséggel jelenik meg vele egy alattomos, nehezen felgöngyölíthető hibajelenség. Jellemző továbbá, hogy olyan eredményeket várnak az azonos SSID-től, aminek nincs alapja.
    Nyerni szerintem nem igazán lehet vele, szívni viszont annál többet, ha a jelzett problémahalmaz megjelenik, és nem tudunk erről a jelenségről. (Személyes tapasztalat, amint már leírtam.)

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák