Új hozzászólás Aktív témák

  • krealon

    Topikgazda

    válasz AXisBOLD #58706 üzenetére

    "Hogy tudnám elérni a 150-170Mbps-t?"

    300 Mbps kapcsolati sebesseg letrejotte eseten.
    Ehhez az kellene, hogy

    - sem az Access Point, sem a wifi kartya antennainak legalabb 20 cm korzeteben ne legyen kabel vagy nagyob femtargy (ezert baromsag a PCI-os Wifi adapter, mert antenna hosszabbito nelkul, garantaltan alkalmatlan helyre kerulnek az antennak, egy femhazas PC-be epitve),

    - a wifi adapter a gyari antennakkkal legyen szerelve. A tobb antenna nem fuggetlen egymastol, a wifi adapter egyszerre kezeli oket. Ha cserelni szeretned, az osszeset kell egyszerre, vagy egyiket sem.

    - Az "erosebb" antenna (passziv eszkoz leven) az erositest ugy valositja meg, hogy az elektromagnese jelet koncentralja valamelyik iranyba, igy ezeknel az antennaknal fontos a megfelelo iranyba allitani oket, kulonben a javulas hejett romlo eredmenyre szamithatunk.

    - Ne keruljon falsarokba antenna, ugyanis ott a legnagyobb az interferencia a falakrol visszaverodott radiohullamok miatt.

    - Ne legyenek a kornyekben zavaro halozatok, hogy a spektrum ketharmadat elfoglalo, 40 MHz-es csatornaszelesseg ne utkozzon mas halozatokkal. (Panel es tarsashazi kornyezetben ez teljesen eselytelen.)

Új hozzászólás Aktív témák