Új hozzászólás Aktív témák

  • jodován

    tag

    Egy testvérfórumban találtam ezt a bejegyzést:

    "Szerintem felejtsd el az ilyen router-eket. Mondjon bárki bármit. Az Asus nem egy hálózati márka, sem az MSI, sem a Gigabyte!!! Én is sokat szívtam, az ilyen és ehhez foghatókkal. Ha hálózat akkor inkább U.S. Robotics 5461 nekem ilyen van mert ugye Cisco-ra azért még sem adok ki otthonra pénzt. De jó hálód csak akkor lesz ha a laptop-ban, pc-ben lévő wireless is valami ütős pl szintén U.S. Robotics. Ezek a cuccok nem mondhatóak olcsónak egy otthoni rendszerhez, de nincs mit tenni. Keverni a különböző gyártók termékeit egy hálózaton belül nem szerencsés."

    Elgondolkodtam, ugyanis itt egy lepi és egy asztali pc van egymás mellett, és az asztali egyáltalán nem látja a routert, a lepin meg most épp frankón száguld a net, 120 kB/s jön a torrent, közben meg simán megy a böngészés, de délután pl. megvolt a térerő, de weboldalt azt nem töltött be.

    Szóval gyanús lett ez a dolog, mert utolsó információim szerint ASUS a router, az asztali hálókártyája meg tuti, hogy ASUS. Másik lepi is szokott menni elég jól, meg egy D-Link kártyás másik asztali.

    Szerintetek?

    TP-Link, U.S. Robotics, Linksys/Cisco, AirLive, D-Link, Netgear, Belkin, Edimax, ZyXEL, SMC, 3Com

    Tapasztalatom nem igazán van. Szimpi mind. Gondolom a 3Com, USR, Linksys/Cisco, Netgear, Belkin a nagyonigényes kategória. Nekem valahogy szimpi a TP-Link, AirLive, ZyXel is, de az Edimax a leginkább. Nem tudnám megmondani miért. ;)

    sanszos -> van rá esély, hogy ez a szó ne használódjon többé?

Új hozzászólás Aktív témák